MIVÍZ-hibajavítás a Győri kapuban és a Gárdonyi Géza utcában

Megosztás

A Miskolci Vízmű Kft. tájékoztatta a területen élő lakosokat és az arra közlekedő autósokat, hogy november 24-én szerdán, a Gárdonyi Géza utca 4. szám mellett szennyvízvezeték javítási munkálatokra kerül sor.

A munkálatok idejére a Gárdonyi Géza utca a Rodostó utca kereszteződésnél – a Csabavezér út irányába – lezárásra kerül. A hibajavítás időtartama alatt a Rodostó utcából, valamint a Tallér és a Gárdonyi Géza utca fentebbi részéről a Nádas utcán keresztül lehet majd kihajtani a Csabavezér útra. Az érintett lakók és az arra közlekedők szíves türelmét és megértését kéri a MIVÍZ Kft.

A cég ugyanakkor tájékoztatta a Győri kapu 35-44. szám környezetében élő lakosokat, hogy a szennyvízdugulások elkerülése érdekében, az elkövetkező napokban tovább folytatódnak a szennyvíz gerincvezetéken a hibajavítási munkálatok. A munkavégzés november 25-én és 26-án, valamint november 30-tól előreláthatólag december 3-ig tart.

A technológiából adódóan a javítást csak a villamos közlekedésén kívüli időszakban,- az éjszakai órákban 0:45 és 4:30 között – tudják ellátni a szakemberek.

Kapcsolódó cikkek